ANNONCE

To anholdt i sag om drabsforsøg i bageri

10. januar 2012 16:46 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
To anholdt i sag om drabsforsøg i bageri
Billede mangler

Politiet anholdt mandag to mænd på henholdsvis 25 og 29 år i en sag om et drabsforsøg i et bageri på Heimdalsgade på Nørrebro.
Den 29-årige var i besiddelse af en 9 mm pistol, dog uden ammunition. Begge anholdte fremstilles for dommervagten i dag.
Politiet efterlyser samtidig to personer med tilknytning til Københavns bandemiljø.
Det drejer sig om Mohamad Walid Hamadeh, der er efterlyst internationalt og betragtes som gerningsmand i drabsforsøget, samt Imer Zulbehari, der ikke før har været efterlyst i sagen. Han betragtes som medgerningsmand i drabsforsøget.
“Vi er meget interesserede i at finde de to personer og håber, at medierne og befolkningen vil være os behjælpelige. Det er en meget grov sag, som vi gør alt for at løbe op,” siger politikommissær, Steffen Thaaning Steffensen, Afdelingen for organiseret kriminalitet, Københavns Politi.
“Hvis nogen genkender de to efterlyste, så skal man ikke forsøge at pågribe dem selv, men kontakte politiet,” lyder det videre fra politikommissæren.
Drabsforsøget fandt sted den 5. juli sidste år, da tre mænd trængte ind på Alis Bageri på Nørrebro.
Her stak de en 26-årig mand i brystet og skød ham med en maskinpistol. De to skud kun ramte ham i ballen og i benet, og manden overlevede.
Politiet beskriver de to efterlyste således:
Mohamad Walid Hamadeh: Mand, mellemøstlig oprindelse, 21 år gammel, alm. af bygning, 177 cm. høj, sort hår og brun/grønne øjne.
Imer Zulbehari: Mand, mellemøstlig oprindelse, 25 år gammel, alm. af bygning, 181 cm. høj sort hår og brune øjne.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu