ANNONCE

To anholdt: Men rovets ejer mangler

6. marts 2020 22:40 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Kig lige på de tre billeder vedhæftet artiklen her. Måske genkender du noget.

Østjyllands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at to formodede indbrudstyve er blevet anholdt. Du kan nu hjælpe politiet med at opbygge sagen mod de to.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Lettest er det, hvis du kan genkende noget af det på de tre billeder vedhæftet artiklen. Det er nemlig effekter, som de to personer var i besiddelse af, da de blev anholdt.

Ikke overraskende tror ordensmagten, at der er tale om tyvekoster. Blandt andet drejer det sig om en møntsamling med flere specielle mønter i.

Tyvene blev anholdt i Højbjerg – midt om natten til den 26. februar. De udviste mistænkelig adfærd i en bil, og derfor blev bilen standset af en patrulje, der var i området.

I bilen lå flere tyvekoster, og da begge to personer er kendte for indbrud, blev de fremstillet i grundlovsforhør dagen efter, hvor de blev varetægtsfængslet.

De er begge direkte sigtet for et indbrud begået i Beder kort før, de blev standset– den ene er derudover sigtet for et indbrud begået i Hørning nogle få dage tidligere.

Ud over kosterne i bilen fandt politiet også flere formodede koster hjemme hos en af de anholdte. Østjyllands Politi forsøger nu at finde frem til ejerne af kosterne.

“Både så de kan finde hjem til rette ejer, og så politiet kan bruge oplysningerne i den videre efterforskning af sagen”, skriver politiet i pressemeddelelsen.

Det er usikkert, hvor i landet kosterne er stjålet, men formentlig er de taget et sted i Østjylland eller Midtjylland. Genkender du noget, så kontakt politiet på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu