ANNONCE

To biler kørte frontalt sammen på motorvej: Nu undersøger politiet en række ting

3. juni 2018 09:29 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Hvad, der præcis gik galt, skal undersøges nu.

To biler kørte frontalt sammen på motorvej: Nu undersøger politiet en række ting
Uheldet skete på Østjyske Motorvej. Arkivfoto

Østjyllands Politi er i gang med at klarlægge, hvad pokker gik galt, da en 27-årig mand pludselig overhalede en bil indenom via nødsporet på den Østjyske Motorvej ved Tilst – i nordgående retning.

Den unge mand mistede herredømmet over sin bil, da han foretog den hasarderede overhaling. Bilen ramte autoværnet og snurrede rundt, hvor efter der skete en frontal kollision med en bil, der bevægede sig i den rigtige retning.

I den sad en 47-årig mand. Han var kørende i den inderste vognbane. Noget overraskende kom ingen af de involverede parter slemt til skade, fortæller vagtchef Martin Christensen til Newsbreak.

For nuværende er det uvist, om – og i så fald for hvad – den 27-årige bliver sigtet for nogle lovovertrædelser, siger vagtchefen.

– Det er ikke nødvendigvis med vilje, at overhalingen har fundet sted, så vi er ikke nået til at se på sigtelser endnu. Vi skal være færdige med afhøringer af begge parter, og der er taget en række tests af den 27-årige, vi skal have resultatet af, siger han.

Uheldet skete lørdag klokken 10.13. Da modtog politiet i hvert fald anmeldelsen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu