To biler ramt af stenkast fra samme bro: Du skal gøre dette

12. oktober 2018 15:14 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet har nu en klar opfordring til borgerne - især forældrene - i området.

Torsdag aften klokken cirka 19.15 blev der ad to omgange kastet sten fra motorvejsbroen over E45 ved Hatting.

To biler blev ramt.

Det er vejen Korningvej, der via broen går over motorvejen ved Hatting/Horsens C. Og det var altså her, de to biler blev ramt.

– Det er to stenkast fra motorvejsbro. To biler er ramt, sagde Jesper Brian Jensen, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, torsdag aften til Newsbreak.dk.

Det betød, at politiet valgte at spærre motorvejen i begge retninger mellem <56b> Hatting og <57> Horsens S, mens politiet arbejdede på stedet og forsøgte at finde eventuelle sten, der var kastet.

Fredag vil politikredsen dog ikke kommentere på, om – og i givet fald hvad – der eventuelt blev fundet på stedet.

Opfordring til borgerne

Vagtchefen har dog en opfordring til borgerne i området.

– Vi håber på, at der er nogen, der har været ude i det relativt gode aftenvejr og færdes og måske har bemærket nogen, der har været i området omkring klokken 19 – plus minus en halv time, siger Halfdan Kramer, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, til DR.

Vagtchefen opfordrer også forældre i området omkring Hatting til at tage en snak med børnene omkring stenkastene – både, hvis gerningsmændene skal findes blandt børnene eller de har været vidne til noget mistænkeligt på broen torsdag aften.

Ingen personer kom til skade ved de to stenkast, der blev anmeldt klokken 19.15.

Kameraer opsat

Få timer inden de anmeldte stenkast kunne Rigspolitiet fortælle, at der nu er sat 30 kameraer op på forskellige motorvejsbroer. Derudover er der også sat skjulte kameraer op.

12. august 2016 blev der kastet en sten fra en fynsk motorvejsbro. Flisen dræbte 33-årige Nelli Gosmann på stedet og invaliderede 36-årige Andreas Gosmann, mens deres femårige søn, Alexander, slap med mindre skrammer.

En 58-årig dansk kvinde blev i maj 2018 i sin bil ramt af en sten på motorvejen lige syd for grænsen til Tyskland. Hun blev livsfarligt kvæstet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu