ANNONCE

To børn i to uheld: 16-årig kørt ned

25. januar 2020 14:34 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 16-årig pige blev lørdag formiddag kørt ned af en bil.

Lørdag formiddag er der på ganske kort tid sket to trafikuheld i Nordjyllands politikreds. I begge tilfælde er børn kommet til skade, fortæller vagtchef Karsten Højrup Kristensen til Newsbreak.dk.

Ved Indkildevej i Aalborg skulle en 16-årig pige over kørebanen, og da hun i løb forsøger at krydse vejen, bliver hun ramt frontalt af en kørende bil.

Ifølge politiet har bilen kørt med normal hastighed på stedet, hvor det er tilladt at køre 30 kilometer i timen. En ambulance blev tilkaldt, og pigen blev kørt på hospitalet. Hun klagede over nogle fysiske skader.

– Men hun har hele tiden været ved bevidsthed, og jeg har ingen melding fået om, at hun skulle være slemt tilredt, siger vagtchefen klokken godt 14 lørdag. Uheldet skete klokken cirka 10.50.

Ti minutter tidligere var Nordjyllands Politi også sendt til trafikuheld, hvor et barn er involveret. Det skriver Nordjyske.dk. Det uheld er sket på Aalborgvej ved Hals.

Her var en 10-årig dreng passager i en bil, der holdt stille, som blev påkørt bagfra af en anden bil. Drengen pådrog sig en flænge i ansigtet og blev ifølge avisen kørt til skadestuen i Aalborg.

I begge uheld har uopmærksomhed været en afgørende faktor.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu