ANNONCE

To børn nænsomt taget ud af bil efter uheld

13. august 2019 20:57 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

To børn blev hjulpet ud af bil efter vigepligt-uheld.

To biler stødte sammen i et såkaldt vigepligtuheld tirsdag eftermiddag på Frederiksværksvej i Ramløse, oplyser Nordsjællands Politi til Newsbreak.dk.

Se video hos Local Eyes.

Vagtchef Christian Kobbernagel fortæller, at der kom en anmeldelse klokken 16.41, så en patrulje kørte til stedet. Det samme gjorde Frederiksborg Brand og Redning og ambulancetjenesten.

– En varebil er kørt ind i siden på en personbil. Det er et ret banalt uheld, siger vagtchefen og påpeger, at ingen kom alvorligt til skade i uheldet.

Ifølge en fotograf på stedet blev to børn fra personbilen dog nænsomt taget ud af bilen og siden kørt på hospitalet i Hillerød sammen med den kvindelige fører af bilen.

– Det er bedre at komme af sted til tjek, så man er sikker, men jeg har ingen melding om, at nogen er kommet til skade, siger Kobbernagel til Newsbreak.dk.

Brandvæsenets primære opgave blev hurtigt at spule olie væk fra kørebanen. Det tog cirka en time, så var der igen mulighed for at passere uheldsstedet.

Det er formodentlig personbilen, der er kommet fra en sidevej ud på Frederiksværksvej og har i den forbindelse overset varebilen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu