ANNONCE

To dømt efter episoder på parkeringsplads

4. september 2020 14:23 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Den ene mister retten til ophold i Danmark i fem år.

To dømt efter episoder på parkeringsplads
Flere personer er dømt i forbindelse med sagen. Genrefoto.

To mænd, på henholdsvis 32 og 25 år, er i dag ved Retten i Nykøbing Falster blevet idømt henholdsvis 2,5 års fængsel og 11 års fængsel for grov vold, ulovlig frihedsberøvelse og afpresning og for grov narkokriminalitet og besiddelse af skydevåben. Den 32-årige blev derudover idømt opholdsforbud i Danmark i fem år.

Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Sagen startede i 2019, da politiet blev bekendt med, at der på en parkeringsplads i Vordingborg blev handlet med stoffer. I oktober 2019 indledte politiet en mere konkret efterforskning rettet mod sælgerne og deres bagmænd.

I den forbindelse afdækkede man flere forhold, herunder “et forhold om grov vold, ulovlig frihedsberøvelse, afpresning og besiddelse af skydevåben samt en forbindelse til rockermiljøet,” som politiet formulerer det i pressemeddelelsen.

Dagens domme er to i en række af flere forskellige domme i sagen. Nu er 13 personer blevet dømt for blandt andet handel med handel med narkotika og besiddelse af skydevåben. Blandt de 11 foregående dømte spænder dommene sig i tid fra tre måneder til ni års fængsel.

I øvrigt forventer anklagemyndigheden i kredsen, at flere personer står til at blive tiltalt som følge af sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu