To dræbt i træ-kollision

27. februar 2013 11:53 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
To dræbt i træ-kollision
Billede mangler

To personer er omkommet, efter de kørte frontalt ind i et træ med 150 kilometer i timen på Strandvejen i Aarhus.

 

Klokken 01.41 natten til onsdag fik Østjyllands Politi en anmeldelse om et alvorligt trafikuheld på Strandvejen i Aarhus. Foreløbige undersøgelser viser, at bilen kørte omkring 150 kilometer i timen, hvor man må køre 60. En 36-årig mand og en 37-årig kvinde blev dræbt.

»Vi fik hurtigt sendt politi og ambulancer til stedet og ud fra de første undersøgelser og afhøringer, vi har foretaget på stedet, tyder alt på, at ulykken er sket i forbindelse med glatføre og meget høj hastighed. Umiddelbart skønnes hastigheden til at have ligget på op til 150 kilometer i timen,« siger Mogens Brøndum, politikommissær hos Østjyllands Politi, til Berlingske Nyhedsbureau.

Bilen ramte ifølge politiet et af træerne på Strandvejen med så stor kraft, at det med overvejende sandsynlighed har dræbt manden og kvinden i bilen på stedet.

»Bilen var krøllet helt sammen om træet, så træet nærmest stod midt inde i bilen, og motoren var rykket helt ud af motorrummet, og det er overvejende sandsynligt, at de er blevet dræbt på stedet. Det er en tragisk soloulykke,« siger Mogens Brøndum.

Østjyllands Politi er nu i gang med at foretage afhøringer af vidner, og bilinspektører skal nu undersøge omstændighederne nærmere.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu