To drenge begik tyveri: For den ene blev det meget værre

14. oktober 2017 11:21 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Brugte såkaldt "russerpose".

To drenge begik tyveri: For den ene blev det meget værre
Det var her hos T.Hansen i Tønder, at de to drenge begik deres fejhed. Foto: Google Street View

To drenge – den ene 15, den anden 16 – troede, de havde fundet en fed fidus til at hugge diverse sager fra en T.Hansen-butik i Tønder. Drengene brugte en såkaldt “russerpose”, der er en taske foret med folie. Konceptet er, at vare-alarmerne ikke går i gang, når man forlader butikken.

Ungersvendene kom ud af butikken, men uden varer. Til gengæld har de begge sigtelser hængende i inderlommen. Den ene langt værre end den anden, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Det lykkedes nu for de to drenge at fylde taskerne, men personalet i forretningen opdager dem, og så begynder de to langsomt at fortryde og lægge rovet tilbage tilfældige steder i butikken. Men den går ikke, skriver TVSyd.

Taskerne skal tjekkes

Da personalet nu alligevel ikke var helt tilfredse med drengenes ageren, blev det påpeget, at taskerne skulle vises frem. Her skiller sagen for de to drenge. Den 15-årige makkede ret fra dette punkt, men det går ned ad bakke for den 16-årige.

Han nægter, men bliver ifølge TVSyd trængt op i en krog af personalet. Her finder han en gaspatron på omkring 500 gram, som han bruger til at true personalet med. Drengen vil kaste den efter dem, hvis de ikke lader ham gå.

– Personalet får ham heldigvis overtalt til at lade være med at kaste gaspatronen, men fordi han truer personalet, bliver han nu sigtet for forsøg på røveri, siger Erik Lindholdt fra politiet til mediet.

Den 15-årige sigtes for forsøg på tyveri.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu