ANNONCE

To fængslet i drabssag

9. oktober 2020 17:28 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

To mænd, begge i 20'erne, er anholdt, sigtet og fængslet i sag om mystisk drab.

To fængslet i drabssag
Politiet er nu godt med i sagen. Foto: PResse-fotos.dk

Da en tilfældigt forbipassernede opdagede en mand, der lå død i nærheden af sin bil ved en parkeringsplads i Hedeland ved Tune lidt udenfor Roskilde, blev sagen omtalt som et mystisk dødsfald. Det viste sig siden, at der var tale om drab.

Fredag er to mænd, begge i 20’erne, så blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger som sigtede for at stå bag drabet på den 47-årige, der blev fundet død. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter.

Grundlovsforhøret, hvor de to mænd på henholdsvis 25 og 27 år blev fremstillet, blev holdt for lukkede døre, og derfor er det ikke mange informationer, der er sluppet ud. Herunder de sigtedes egen forklaring, hvis de da har givet en.

Politiets beviser mod de to mænd er også hemmeligholdt. Sikkert er det dog, at de blev anholdt torsdag aften. Den 25-årige blev anholdt klokken 20.17, og godt to timer senere blev den 27-årige klokken 22.23 anholdt. Begge i Roskilde.

Ifølge eb.dk, der var i Retten i Roskilde, nægtede de to mænd sig skyldige i drabssigtelsen.

Fundet skudt

Manden blev fundet død på en parkeringsplads ved det rekreative område Hedelandet, og de indledende undersøgelser viste, at han umiddelbart var slået ihjel med skud. To skud, mener politiet. Det blev meldt ud i en pressemeddelelse tirsdag.

Den 47-årige blev fundet mandag morgen klokken 07.12. Han lå død ved siden af en blå Toyota Avensis på parkeringspladsen “Vinterasserne” i Hedeland, der ligger i Greve Kommune. Politiet fandt hurtigt frem til, at manden var ejer af bilen.

Siden anmeldelsen har Midt- og Vestsjællands Politi sikret spor på findestedet og i området omkring parkeringspladsen, der ligger tæt på en badesø. Der gik heller ikke længe, inden den første anholdelse fandt sted.

Natten til tirsdag anholdt politiet en 49-årig mand fra Roskilde. Han blev tirsdag fremstillet i et grundlovsforhør. Dommeren fandt dog ikke mistanken mod ham tilstrækkeligt begrundet, og han blev løsladt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu