To knivstikkerier i Københavns nordvestkvarter

6. januar 2013 08:41 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
To knivstikkerier i Københavns nordvestkvarter
Billede mangler

To unge mænd er lørdag nat blevet stukket med kniv i det nordvestlige København. Politiet har en formodning om, at de to sager har forbindelse til hinanden.
 Af: Michala Rask Mikkelsen, Berlingske Nyhedsbureau
 
Lørdag aften klokken 23.36 får Københavns Vestegns Politi en anmeldelse om et knivstikkeri på Baltorpvej i Ballerup.
 
– En 22-årig mand er blevet stukket overfladisk med en kniv i lysken, fortæller vagtchef Jens Møller fra Københavns Vestegns Politi til Berlingske Nyhedsbureau.
 
Knivstikkeriet finder sted ude på gaden, og ifølge vidner sker det, da det tre-fire personer kommer i klammeri med hinanden.
 
– Der er en af dem, der har en kniv. Og så sker der et eller andet. Efterfølgende løber en person derfra og kører væk i en personbil, som vi kort tid efter finder efterladt i nærheden, fortæller Jens Møller.
 
Manden, der løber væk, beskrives som cirka 20 år, 170 centimeter høj med kort mørkeblondt hår og iført en mørk vindjakke.
 
– Vi har anholdt en anden 22-årig mand, som også var til stede, men vi er pt ret usikre på hans rolle. Både den anholdte og den forurettede er meget lidt meddelsomme. Ingen vil rigtigt sige noget, så i øjeblikket er vi stadig ved at finde ud af, hvad der er sket, og hvem der har gjort hvad, fortæller Jens Møller.
 
Knap tre timer senere, klokken 02.31, modtager Københavns Vestegns Politi endnu en anmeldelse om et knivstikkeri. Denne gang i Malurthaven i Herlev.
 
– Vi får at vide, at der er blevet sendte en ambulance ud til en, der er blevet stukket med en kniv. Det viser sig at være en 21-årig mand, der er blevet stukket i baglåret, siger Jens Møller.
 
Ifølge vagtchefen har den 21-årige mand en »meget lang og meget lidt troværdig historie« om, at han er blevet stukket inde i byen, men at han så først vælger at ringe efter en ambulance, efter han er kommet til Herlev.
 
– Forurettede i denne sag og i den fra Ballerup tilhører samme personkreds, så vi har en formodning om, at de to sager hører sammen. Vi kan i hvert fald ikke udelukke det, fortæller Jens Møller.
 
Begge ofre blev kørt på skadestuen, men ifølge vagtchefen er ingen af dem kommet alvorligt til skade.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu