To mænd dræbt i flystyrt: Nu er der nyt i sagen

17. oktober 2017 14:18 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Undersøgelserne har stået på siden, politiet ankom til ulykkesstedet.

Flyet var i luften i godt 30 minutter, før det styrtede ned. Video: Local Eyes.

Sagen, hvor to mænd blev dræbt i et flystyrt nær Audebo nordvest for Holbæk, har taget en ny drejning. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Her kan man læse, at undersøgelserne ved selve ulykkesstedet er færdige, og at flyet nu skal flyttes med henblik på yderligere undersøgelser. Det har ikke været muligt for politiets teknikere at fastslå, hvad årsagen til flystyrtet var, og arbejdet med at løse gåden fortsætter derfor.

Der er blevet afviklet flere afhøringer med vidner, der har bemærket flyet, før det styrtede ned, men i pressemeddelelsen skriver politiet, at man fortsat gerne vil i kontakt med vidner, der så flyet før ulykken. Disse afhøringer skal være med til at tegne et mere nøjagtigt billede af, hvad der skete op til ulykken.

Var i luften i en halv time

Flyet lettede fra Roskilde Lufthavn mnadag klokken 16.50, og 17.18 styrtede det ned på en mark ved Hagesholmvej ved Audebo. Man fandt efterfølgende to døde mænd ved flyet, og det er politiets teori, at begge mænd blev dræbt i forbindelse med flystyrtet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu