To mænd dræbt ved flystyrt

6. marts 2013 21:30 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
To mænd dræbt ved flystyrt
Billede mangler

Et dansk-registreret fly af mærket Cessna styrtede sent onsdag eftermiddag ned under et forsøg på at lande i Roskilde Lufthavn. De to mænd, der var ombord, mistede begge livet, oplyser kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til bt.dk.
Han fortæller, at man endnu ikke har identificeret de omkomne.
»Vi arbejder nu på at finde ud af, hvem der var ombord på turen, der endte så tragisk. Vi har kendingsbogstaverne til flyet, så lige nu er vi i gang med at få fat på ejeren,« siger Martin Bjerregaard.

 

Det er ligeledes uvist, hvorfor flyet styrtede til jorden. Piloten havde på forhånd meddelt, at han ville forsøge en sikkerhedslanding i den lille lufthavn. Faktum er, at flere brandbiler måtte tilkaldes for at slukke ilden i det styrtede fly.

»Det er endnu usikkert, om flyet brød i brand allerede før, det landede, eller om det er styrtet, der har gjort, at det brød i brand,« siger Martin Bjerregaard til bt.dk.

Roskilde Lufthavn ligger i Tune, sydøst for selve Roskilde. Den lille lufthavn, der hører under Københavns Lufthavne, bruges primært af små privatfly som den Cessna, der styrtede ned onsdag.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu