ANNONCE

To mænd overfaldet med kniv

9. maj 2020 06:46 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet har fredag nat været travlt optaget efter et knivstikkeri på Amager.

Normalt er den letteste kilde til et kriminelt forløb de mennesker, der har været involveret. Derfor er det en smule mere bøvlet end vanlig for Københavns Politi at kortlægge hændelsen fredag nat på en tankstation på Amager.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Vagtchef Henrik Stormer fortæller Newsbreak.dk, at to mænd er blevet stukket ned med kniv. Den ene fik overfladiske skrammer, mens den anden på et tidspunkt var i kritisk tilstand. Han er lørdag morgen uden for livsfare.

– Ingen af dem er interesseret i at tale med politiet, så vi må forsøge at løbe sagen op på anden vis, konstaterer vagtchefen. Knivstikkeriet fandt sted på Circle K-tankstationen på Amager Fælledvej og blev anmeldt klokken 23.46 fredag.

En halv times tid senere blev en politiaktion på Dronning Louises Bro, der forbinder Nørrebro med Indre By i København, indledt. Politiet mente, at en bil på stedet kunne være relateret til knivstikkeriet. Men ak.

– Det er samme sag. Vi troede, det var nogle, der havde noget med sagen at gøre, men de er alle sammen løsladt, siger Henrik Stormer.

På broen blev de interessante personer iført såkaldte DNA-dragter. Det er hvide heldragter – malerdragter – som skal sikre, at eventuelle spor på krop og tøj ikke går tabt. Ifølge Local Eyes, der var på broen, blev den sidste person løsladt klokken 1.30.

– Så hvis nu man har set noget omkring Circle K-tanken, må man gerne skynde sig at ringe til politiet, siger Henrik Stormer. Det kan man gøre på telefonnummer 114.

De tilskadekomne er unge mænd på 19 og 20 år. De har fortalt politiet, at de er blevet overfaldet.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu