To mænd på 47 og 74 år dræbt ved flystyrt

6. marts 2013 22:13 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
To mænd på 47 og 74 år dræbt ved flystyrt
Billede mangler

Et danskregistreret privatfly styrtede sent onsdag eftermiddag ned ved Tune under et forsøg på at lande i Roskilde Lufthavn. De to mænd, der var ombord, mistede begge livet.

 

»De dræbte er en 47-årig mand fra Holte og en 74-årig mand fra Vanløse. Vi ved ikke, om de er i familie med hinanden. De pårørende er underrettet,« siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Vestsjællands Politi, til bt.dk onsdag aften.

»Klokken 17.30 får vi en melding om, at et fly er på vej mod lufthavnen. Der er tale om en standby 2-indflyning, som er en kontrolleret nødlanding,« fortæller Martin Bjerregaard og tilføjer, at det endnu er usikkert, om flyet brød i brand allerede før, det landede, eller om det var styrtet, der udløste branden.

Politiet troede i første omgang, at der var tale om et fly af mærket Cessna, men flere eksperter har overfor bt.dk påpeget, at billeder tyder på, der er tale om et fly af mærket Partenavia.

»Det tør vi ikke udelukke,« siger Martin Bjerregaard til bt.dk.

Havarikommissionen og politiets egne teknikere er på stedet, og politiet er i gang med at afhøre kontroltårnets personale for at danne sig et overblik og finde vidner, der kan fortælle mere om flystyrtet.

Roskilde Lufthavn ligger i Tune, sydøst for selve Roskilde. Den lille lufthavn, der hører under Københavns Lufthavne, bruges primært af små privatfly som det, der styrtede ned onsdag.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu