To mænd sigtes for indsmugling af 224 kilo hash

9. april 2013 11:04 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
To mænd sigtes for indsmugling af 224 kilo hash
Arkivfoto.

Østjyllands Politi har foretaget yderligere to anholdelser i en opsigtsvækkende sag om indsmugling af narko.

 

Politiet slog mandag til mod to mænd fra Aarhus-området, der sigtes for indsmugling og salg af i alt 224 kilo hash fra Spanien til Danmark.

De to anholdte – en 35-årig mand fra Aarhus og en 29-årig mand fra Trige – fremstilles tirsdag formiddag i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus med krav om varetægtsfængsling.

I forvejen sidder ni personer varetægtsfængslet i sagen, og én person fik i februar en straksdom på to et halvt års fængsel.

De anholdte har efter politiets opfattelse importeret op mod tre ton hash fra Malaga i Spanien i samarbejde med kontakter i udlandet.

Spansk politi anholdt i december en 24-årig dansk-marokkaner, der menes at have samarbejdet med danskerne om smuglingen af narko. Derudover er en marokkansk og en engelsk statsborger blevet anholdt i Frankrig.

De sigtes alle for at have indsmuglet narko til Danmark, og alle har ifølge politiet samarbejdet med den danske hovedmand, der er en af de fængslede. Østjyllands Politi forsøger i øjeblikket at få de udenlandske statsborgere udleveret til Danmark.

Østjyllands Politis afdeling for organiseret kriminalitet har gennem længere tid efterforsket sagen sammen med Rigspolitiets Rejsehold.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu