To mænd sigtet for Odensedrab

14. marts 2012 16:05 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
To mænd sigtet for Odensedrab
Billede mangler

To mænd på henholdlsvis 21 og 30 år er i dag ved retten i Odense blevet varetægsfængslet i 4 uger, heraf to uger i isolation. De har været i politiets varetægt, siden de blev anholdt i går.
De sigtes for drabet på Henrik Pedersen natten til den 10. marts 2010 på restaurant Havhesten i Odense, det oplyser politiet i en pressemeddelelse.
“Vi er kommet til et punkt, hvor vi er nødt til at gå ud med det materiale, vi har,” siger anklager Kirsten Flummer til Newspaq.
Udover sigtelsen for drabet omfatter fængslingsgrundlaget også en sigtelse for grov vold begået den 8. marts i år. En voldsom sag, der dog ikke har relation til drabssagen.
“Syv mænd i tre biler kører op til et dueslag, hvor de overfalder en mand, der går og passer sine duer. Han udsættes for en frygtelig masse stump vold,” fortæller Kirsten Flummer.
Retsmødet er afholdt for lukkede døre, og det er vigtigt for efterforskningen, at de to sigtede ikke har mulighed for at kommunikere, mens nye vidner i sagen afhøres.
Derfor er de sat i isolation i de første to uger.
“Det er umuligt, under en almindelig varetægtsfængsling, at forhindre kommunikation, der er mobiltelefoner i stort set alle arresthuse. Den kommunikation skal vi have forhindret,” siger Kirsten Flummer til Newspaq.
Hun har givet en liste med 19 punkter til sagens efterforskere, og de næste skridt i sagen bliver at gennemføre en lang række afhøringer af vidner.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu