ANNONCE

To mænd sigtet: Stjal for 150.000 kroner

7. februar 2020 09:24 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

De kom ind ved at knuse et tagvindue til byggecentret, hvorfra der blev stjålet håndværktøj til en værdi af mellem 100.000 og 150.000 kroner

To mænd sigtet: Stjal for 150.000 kroner
Arkivfoto: Elo Christoffersen.

Nordjyllands Politi har anholdt og sigtet to rumænske mænd for indbrud et byggemarked i Hune ved Blokhus og stjal dyrt værktøj. Få dage efter blev anholdt i omkring Skive, mistænkt for indbrud.

Indbruddet skete mellem lørdag den 1. februar og mandag den 3. februar.

Artiklen fortsætter under videoen

– De kom ind ved at knuse et tagvindue til byggecentret, hvorfra der blev stjålet håndværktøj til en værdi af mellem 100.000 kroner og 150.000 kro, oplyser den ansvarlige for efterforskningen i Nordjyllands Politi, politikommissær Lene Madsen, i en pressemeddelelse.

Hun oplyser desuden at efterforskningen, som politiet straks indledte, førte dem frem til en mindre by i Skive-området i Midt- og Vestjyllands Politikreds.

Der foretog politiet i onsdags en ransagning af en lejlighed, hvor det viste sig, at kosterne fra indbruddet i Hune befandt sig.

– I lejligheden foretog vores kolleger anholdelse af to mænd fra Rumænien, oplyser Lene Madsen, og tilføjer, at politiet i forbindelse med efterforskningen blev opmærksom på et grønt område nær gerningsstedet, hvor tyvekosterne indledningsvist blev gemt.

– Og derfra blev kosterne fragtet væk i en bil af de formodede gerningsmænd, siger Lene Madsen.

Varetægtsfængslet

Begge de rumænske mænd på henholdsvis 47 år og 32 år blev fremstillet i et grundlovsforhør torsdag i Retten i Hjørring, hvor de blev varetægtsfængslet i tre uger.

Politiet har ingen yderligere oplysninger i sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu