To mennesker døde: Politiet ved ikke hvem

28. maj 2019 18:50 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at man stadig arbejder på endeligt at identificere de to, der er omkommet i en brand i en Blåvand.

I en pressemeddelelse sendt tirsdag eftermiddag oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi, at de stadig ikke har identificeret de to personer, der blev fundet døde i et hus i Blåvand efter en voldsom brand natten til tirsdag.

De formoder, at de to er husets beboere – en 61-årig mand og en 85-årig kvinde – men det kan endnu ikke siges med sikkerhed.

Samtidig oplyser politiet, at dødsfaldene stadig efterforskes som mistænkelige. Der vil derfor fortsat være massivt politiopbud i området.

Newsbreak.dks mand på stedet kunne tidligere tirsdag fortælle, at betjente fra Syd- og Sønderjyllands Politi står udstationeret og bevogter afspærringen ikke bare foran villavejen, hvor huset brændte, men også naturstier er lukket land.

Uhyggelig hændelse i stille villakvarter

Fra beboere på Bytoften – en lille vej med 10 villaer af varierende størrelse – får vi at vide, at der er endog ganske meget polititilstedeværelse i skrivende stund. En beboer, der har været nabo til ejeren af det nu nedbrændte hus i mere end 20 år, fortæller, at det ser ud til, at politiet går rundt og leder efter noget.

– Huset, der er et dobbelthus, er brændt fuldstændig ned. Der er stort set intet tilbage af det. Det er virkelig uhyggeligt, siger beboeren, hvis navn er Newsbreak.dk bekendt. Naboen var en af de flere beboere, der natten til tirsdag ringede til alarmcentralen via 112.

Ifølge de oplysninger, vi får, blev branden tydelig mellem klokken 2.30 og klokken 3, og det er gået stærkt.

– Jeg vågnede i nat og ville lige sætte mig i stuen i fem minutter. Pludselig undrede jeg mig over, at det blev overvældende lyst gennem vinduerne. Jeg skal love for, at jeg fik rusket manden godt og grundigt ud af sengen, siger naboen.

Vækket af larmen

Det er småt med billeddokumentation fra brandstedet, da politiets afspærring besværliggør dette, men fra kilder på stedet får Newsbreak.dk at vide, at der stort set intet er tilbage af det hus, som branden brød ud i.

Villaen er bygget sammen af to huse, og den har tidligere været udlejet som sommerhus i det populære Blåvand, hvor især mange tyske turister rejser til. Ifølge udlejningssiden er der tale om en villa fra 1972, der er blevet renoveret i 90’erne.

En anden beboer på vejen fortæller, at han blev vækket af både brand og den voldsomme udrykning. Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politis pressemeddelelse udsendt omkring klokken 10.15 tirsdag var Sydvestjysk Brandvæsen på det tidspunkt i gang med efterslukningen, og to personer var blevet fundet døde i den nedbrændte villa.

Således kunne det ikke udelukkes, at der var flere omkomne i den mistænkelige brand. Politiet har dog ikke offentliggjort detaljer om, hvad der gør branden mistænkelig, og Newsbreak.dk har ikke kunnet få svar på dette hos ordensmagten.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu