ANNONCE

To ministre skrev for kontroversielt leksikon

10. februar 2012 08:39 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
To ministre skrev for kontroversielt leksikon
Billede mangler

To ministre i regeringen har gjort sig uheldigt bemærket, fordi de har skrevet artikler til et internetleksikon, som kalder Venstre en kriminel organisation og forbinder Pia Kjærsgaard (DF) med den norske massemorder Anders Breivik.
 
Det skriver Information.
 
Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn (SF) og udviklingsminister Christian Friis Bach (R) skrev for ca. ti år siden artikler til leksikon.org og fremtræder stadig på leksikonets hjemmeside som tilknyttede forfattere.
 
Christian Friis Bach skrev oprindeligt for leksikon.org, fordi ideen om et neutralt opslagsværk, hvor han kunne om ting, som han ikke følte blev dækket godt nok ellers, tiltalte ham. Han har i alt skrevet tre artikler om blandt andet verdenshandelsorganisationen WTO.
 
I dag vil han ikke længere have noget at gøre med hjemmesiden, som kalder hans folketingskollegaer fra Venstre for forbrydere.
“Det er helt uhensigtsmæssigt, og i øvrigt også ganske urimeligt, og den retorik kan jeg selvfølgelig ikke stå inde for. Derfor synes jeg ikke længere, at jeg passer ind. Det kunne jeg selvfølgelig have opdaget tidligere, men jeg havde faktisk helt glemt projektet og har ikke hørt om det de sidste mange år. Jeg føler mig ikke hjemme der længere, så derfor kan det passende fortsætte med nogle andre bidragydere,” siger udviklingsministeren til Information.
 
Han har nu bedt hjemmesiden om at slette hans artikler og fjerne hans navn fra listen over bidragsydere.
 
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Ole Sohn, skriver Information.
Kilde: Information

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu