ANNONCE

To personer fundet døde ved turistattraktion

17. januar 2020 20:37 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet undersøger sagen.

To personer fundet døde ved turistattraktion
De to personer blev fundet døde tæt ved flyvraget i Sölheimsandur. Foto: Virtual-Pano/Wikimedia Commons.

To kinesiske turister, en mand og en kvinde, er fundet døde af politiet ved en turistattraktion i den sydlige del af Island. Det skriver BBC.

Ifølge BBC blev manden og kvinden fundet døde i området Sólheimasandur , nær vraget af et fly, der styrtede ned i 1973.

Artiklen fortsætter under videoen 

Politiet har fortalt BBC, at man endnu ikke ved, hvad de to turister er døde af, men der er umiddelbart intet, der tyder på, at de to har været udsat for en forbrydelse.

Politiet har udsendt en press pressemeddelelse, hvor man kan læse, at der endnu ikke er foretaget en obduktion af de to personer, og derfor kan man ikke sige, hvad der har dræbt dem.

Myndigheder underrettet

Politiet modtog anmeldelse om, at en borger havde fundet en person død den 16. januar ved middagstid. Politiet rykkede ud, og ved 14.00-tiden fandt man den døde mand i umiddelbar nærhed af kvinden.

Politiet oplyser, at noget tyder på, at de to personer rejste sammen. Politiet har fundet en bil i nærheden, der formentlig har været lejet af de to.

Politiet har desuden været i kontakt med de kinesiske myndigheder om fundet.

BBC skriver, at stedet, flyet ligger, i årevis har været en turistattraktion i Island.

Tager man til Sólheimasandur, bliver man på parkeringspladserne advaret om, at det vil tage langsomt gående to timer at gå ud til flyet, og to timer til for at komme tilbage igen.

Flyet blev ekstra populært i 2015, fordi Justin Bieber havde stået på skateboard på det. Det skriver BBC-journalisten Chris Fox, der selv talte med en buschauffør, der kører turister til og fra flyvraget, i forbindelse med et besøg i området.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu