To personer omkommet i alvorlig færdselsulykke: Mand er anholdt

9. december 2018 15:54 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En færdselsulykke er gået helt galt - to er døde og en er svært tilskadekommen.

Nær byen Hodsager er der sket en trafikulykke. Midt- og Vestjyllands Politi fik en anmeldelse klokken 10.39 omkring ulykken, hvor to biler er stødt sammen i T-krydset ved Hodsagervej og Brogårdvej.

Da Newsbreak.dk tidligere på dagen talte med vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi var meldingen klar.

– Det eneste, jeg kan sige, er, at vi har spærret trafikken. Og der vil være spærret som minimum en time eller halvanden endnu, siger vagtchef Anders Olesen til Newsbreak.dk.

Nu er der nyt i sagen

Det er desværre en af de dage, der aldrig vil blive glemt i lokalområdet. Vidner har oplyst til politiet, at en personbil holdt og ventede på at dreje til venstre af Brogårdvej fra Hodsagervej – og her bliver bilen påkørt bagfra af en anden personbil.

I den påkørte bil sad en voksen kvinde med tre børn. Den 41-årige kvinde, som kørte bilen og en 7-årig pige blev dræbt på stedet. Derudover er en 9-årig dreng svært tilskadekommen, mens en anden 7-årig pige er lettere tilskadekommen, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Føreren af bilen, der bragede ind i bilen med de tre børn er lettere tilskadekommen. Den 24-årige mand, der kørte bilen, er anholdt af Midt- og Vestjyllands Politi samt sigtet for uagtsomt manddrab.

Han vil mandag blive fremstillet i grundlovsforhør.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at de pårørende er ved at blive underrettet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu