To personer ramt af flere skud: Tre personer anholdt

10. januar 2017 22:26 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Ifølge et vidne blev der affyret fem-seks skud. En 33-årig og en 19-årig blev ramt.

Østjyllands Politi har anholdt tre personer, der alle opholdt sig i området omkring Kridthøjvej. Her er politiet tirsdag aften i gang med en efterforskning, fordi to personer blev skudt tidligere på aftenen.

Det bekræftede vagtchef Peter Tholstrup-Jørgensen over for Newsbreak.dk, men henviste ellers til en pressemeddelelse, der ville blive udsendt senere.

I den skriver politiet altså, at tre personer er blevet anholdt, og den foreløbige efterforskning tyder på, at de to personer, der er blevet skudt, begge har været til stede på Kridthøjvej under skudepisoden.

Et vidne fortæller til Newsbreak.dk, at der blev affyret mellem fem og seks skud kort før klokken 19, hvilket stemmer over ens med politiets udmelding om, at episoden blev anmeldt klokken 19.02.

Det har ikke været muligt at få forklaret, hvem der anmeldte skyderiet.

Masser af undersøgelser

Indsatsleder Chano Sakskær, Østjyllands Politi, fortæller til Newsbreak.dks mand på stedet, at der er fundet skudhuller i en bil på Kridthøjvej, men det er uvist, om de to, der er ramt, sad inde i bilen. Blandt andet derfor er en stor mængde teknikere fra politiet på stedet. De skal fastslå forløbet.

Netop forløbet er også en smule mærkværdigt. Ved politiets ankomst til stedet fik man kontakt til en 33-årig mand, der var blevet ramt af skud i albuen.

Han blev bragt til behandling på skadestuen, skriver politiet i sin pressemeddelelse.

Da patruljen kom ind på skadestuen, blev denne gjort opmærksom på, at en anden person, en 19-årig mand, selv var mødt op på skadestuen med skudsår i benet, og politiet vurderede så, at de to sager var forbundet.

Ingen af de to er – eller har været – i livsfare som følge af skuddene.

Netop Højbjerg-kvarteret omkring Kridthøj har dannet rammen om flere opgør mellem rivaliserende grupper i efteråret. Det fik blandt andet politiet til at indføre visitationszoner i området.

Det vides endnu ikke, om tirsdagens skyderi har relation til disse opgør.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu