To personer ramt af skud

10. januar 2017 21:13 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

To personer er blevet skudt, mens de opholdt sig i det sydlige Aarhus.

To personer ramt af skud
To personer er blevet skudt, mens de opholdt sig i det sydlige Aarhus - nærmere Højbjerg-området. Foto: Google Maps

To personer er tirsdag aften blevet ramt af skud, mens de opholdt sig i det sydlige Aarhus. Det oplyser Peter Tholstrup-Jørgensen, vagtchef ved Østjyllands Politi, til Newsbreak.dk.

Nærmere betegnet er skyderiet sket i Højbjerg-området, men vagtchefen vil ikke komme det nærmere.

– Vi er så tidligt i efterforskningen, at jeg ikke kan sige ret meget. Der er tilkaldt teknikere til stedet, siger han. Senere oplyser politiet dog, at teknikere er til stede på Kridthøjvej efter skyderiet.

Skudepisoden, hvor to altså er blevet ramt, blev anmeldt via alarmcentralen 112 klokken 19.02, men vagtchefen kan ikke svare på, hvem der anmeldte det.

De to personer er ifølge politiets nuværende oplysninger ikke i livsfare. Den ene er blevet ramt i albuen, mens den anden er ramt i låret.

Umiddelbart kan det ikke oplyses, hvordan skyderiet reelt er foregået. Dermed ligger det uklart, om der er tale om et såkaldt drive-by-skyderi eller om, der er blevet skudt på åben gade, i en lejlighed eller lignende.

– Vi har tilkaldt en pressemedarbejder, så der kommer en pressemeddelelse senere, fortæller Peter Tholstrup-Jørgensen til Newsbreak.dk.

Netop Højbjerg-kvarteret Holme har dannet rammen om flere opgør mellem rivaliserende grupper i efteråret. Det fik blandt andet politiet til at indføre visitationszoner i området.

Det vides endnu ikke, om tirsdagens skyderi har relation til disse opgør.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu