ANNONCE

To ramt af skud – en person anholdt

24. marts 2020 14:26 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

To mænd blev ramt i benene af skud.

Natten til 19. juni 2019 blev to mænd ramt af skud i benene på Kappelvænget i Aarhus V.

Østjyllands Politi har nu anholdt en 21-årig mand, der tirsdag bliver fremstillet i grundlovsforhør – sigtet for forsøg på manddrab.

Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Artiklen fortsætter under videoen

Efter anmeldelsen blev der ifølge politiinspektør Martin Løye hurtigt sendt både talrige patruljer og en ambulance til stedet, hvor efter det blev konstateret, at to unge mænd på 23 og 31 år var blevet skudt i benene.

De blev hastet til akutmodtagelsen på Aarhus Universitetshospital i Skejby og blev meldt uden for livsfare.

Flere skud affyret

Kappelvænget var afspærret, mens politiet undersøgte gerningsstedet, der bar præg af, at der var blevet affyret flere skud, hvilket politiet da også dengang bekræftede.

Politiets efterforskning har indtil videre afdækket, at der blev afgivet flere skud på Kappelvænget, hvorefter flere gerningsmænd kørte fra stedet i en bil. Bilen blev set køre fra Kappelvænget og herfra i ukendt retning“, skrev politiet tilbage i juni.

Politiet formoder, at skyderiet var en del af bandekonflikten mellem to grupperinger i Aarhus. I samme sag sidder en 28-årig mand varetægtsfængslet – han er også sigtet for forsøg på manddrab.

“Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere”, skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Politiet har flere gange haft sin mobile politistation parkeret på netop Kappelvænget som et led i et forebyggende tiltag – og for at vise området bekymrede borgere, politiet er til stede.

Den har Newsbreak.dk besøgt.

Artiklen kan du læse HER.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu