To ramt af skud: Politiet undersøger endnu

19. juni 2019 06:28 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Tidligt onsdag morgen er Østjyllands Politi stadig til stede med blandt andre kriminalteknikere på et særdeles udsat område i Aarhus Vest.

For få dage siden blev der fundet en håndgranat på taget af en særdeles hårdt prøvet Fakta-butik i Herredsvang ved Trillegården i det vestlige Aarhus, og det er da også et område, der er særdeles plaget for tiden.

Natten til onsdag er to mænd således blevet skudt, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse tidligt onsdag morgen. Anmeldelsen kom klokken 00.45 om endnu en episode i den plagede bydel, beretter politiet, der stadig klokken fem var til stede på Kappelvænget med blandt andre kriminalteknikere.

Efter anmeldelsen blev det ifølge politiinspektør Martin Løye hurtigt sendt både talrige patruljer og en ambulance til stedet, hvor efter det blev konstateret, at to unge mænd var blevet skudt i benene. De blev hastet til akutmodtagelsen på Aarhus Universitetshospital i Skejby og meldes uden for livsfare.

Kappelvænget er i stor skala afspærret, mens politiet undersøger gerningsstedet, der bærer præg af, at der er blevet affyret flere skud. Dette bekræfter politiet også. Et billede fra stedet viser, hvad der ligner et skudhul i en af de mange butiksruder, der findes på butikstorvet ved netop Kappelvænget. Det kan du se i galleriet over artiklen.

Det er et område, at gennem længere tid har været kendt som et tilholdssted for flere kriminelle elementer, hvorfor Østjyllands Politi tog konsekvensen tidligere på året og indførte et opholdsforbud i et kendt lokale, hvor politiet mener, mange af disse personer ofte opholdt sig.

Politiets efterforskning har indtil videre afdækket, at der blev afgivet flere skud på Kappelvænget, hvorefter flere gerningsmænd kørte fra stedet i en bil. Bilen blev set køre fra Kappelvænget og herfra i ukendt retning“, skriver politiet onsdag og opfordrer alle vidner til at henvende sig.

Newsbreak.dk har i løbet af natten modtaget billeder, der viser en afbrændt bil i Tilst, men det har ikke været muligt at fastslå, at det er den pågældende flugtbil. Dog nærliggende.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra alle, der kan have set eller hørt skyderierne på Kappelvænget, set flugtkøretøjet, eller generelt ligger inde med oplysninger om sagen, der kan være relevante for politiet. Østjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu