ANNONCE

To sigtes for drab på mand i skov

24. juni 2020 09:25 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En ung mand blev tirsdag morgen fundet død i en skov på Bornholm.

To mænd er blevet sigtet for drab på en 28-årig mand, der tirsdag morgen blev fundet død ved en shelter- og bålplads i Nordskoven ved Haslevej uden for den bornholmske by Rønne. Det afslører Bornholms Politi i en pressemeddelelse klokken ni onsdag.

Newsbreak.dk har flere gange onsdag været i kontakt med politikredsen, der ikke har ønsket at udtale sig om sagen. Af pressemeddelelsen kan man læse, at den generelle efterforskning og tekniske undersøgelser – herunder af liget – har ledt politiet til at tro, der er tale om drab.

De sigtede blev anholdt på to forskellige tidspunkter i løbet af tirsdag eftermiddag. Den formodet dræbte er fra Sjælland, kan det også oplyses onsdag. Politiet omtalte ham tirsdag som “ikke herboende” og har altså ment “på øen”.

Manden blev ved sekstiden fundet livløs på en shelterplads i Nordskoven, bekræftede politiet over for Newsbreak.dk. Først ved 13-tiden blev mandens identitet delvis afsløret, da det kom frem, at der var tale om en 28-årig.

Dødsårsagen var derimod uklar, og det blev betegnet som et mistænkeligt dødsfald. Det er en betegnelse, der dækker over et dødsfald uden en åbenlys årsag. Det kan for eksempel være, når unge mennesker dør uden synlige tegn på det.

Når der sker efterforskning af et mistænkeligt dødsfald, efterforskes det som et drab. På den måde sikrer efterforskerne potentielle spor, der kan vise sig gavnlige, hvis det viser sig, at der er tale om en forbrydelse. I langt de fleste sager om mistænkeligt dødsfald er der typisk ikke tale om forbrydelser.

Billedmateriale fra stedet viste tirsdag, at politiets mobile station er blevet kørt ud til stedet. Tidligere tilgik oplysninger om, at et stort område var indhegnet med minestrimmel. “Vi har afspærret et større område fra Villa Nova i syd til hundelufterpladsen i nord og hele vejen fra Haslevej til stranden”, stod det på Twitter. Afspærringen er onsdag ophævet.

De pårørende til den 28-årige er underrettet om omstændighederne Bornholms Politi hører gerne fra borgere, der har set noget mistænkeligt i området i de tidlige timer tirsdag. Henvendelse kan ske på telefonnummer 114 eller på telefonnummer 56 90 14 48.

Begge sigtede, mænd på henholdsvis 23 og 25 år, fremstilles i grundlovsforhør klokken 13.45 onsdag.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu