ANNONCE

To sigtet for at stå for forbudt forsamling

1. oktober 2020 22:54 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Da politiet kom til festen, stak deltagerne af.

To sigtet for at stå for forbudt forsamling
Politiet lukkede festen. Genrefoto.

En 39-årig mand er sigtet for at arrangere en piratfest i Sydhavnen i København den 26. september. Det skriver TV2 Nyhederne, der har talt med den sigtede. Han nægter at have arrangeret festen.

Newsbreak.dk omtalte den afbrudte fest i den weekend, politiet var forbi Sydhavnen for at slukke for musikken.

– Vi fik et tip om en større fest i en hal i Sydhavnen. Da vi kommer derud klokken 00.54, er der anslået mellem 200 og 300 deltagere og et kæmpe musikanlæg, sagde vagtchef Kristian Rodin i den forbindelse til Ritzau.

Deltagerne stak af

Da politiet kom til stedet, stak deltagerne af i alle retninger, mens politiet mødte en mand, man mistænkte for at være arrangøren. Han blev sigtet på stedet, mens politiet altså nu har sigtet endnu en mand. Begge personer er sigtet for at bryde forsamlingsforbuddet.

– Vi lukkede festen og konfiskerede desuden udstyr som en mixerpult, højttalere og musikanlæg, sagde Kristian Rodin til Ritzau.

Der blev også solgt alkohol til festen, som ifølge politiet var blevet annonceret på Facebook.

– Vi skal nu undersøge, hvem der står bag salget af alkohol og hvilke personer, der har været involveret i arrangementet. Deriblandt udlejningen af hallen, siger vagtchefen.

Københavns Politi har flere gange, i løbet af coronakrisen, lukket for piratfester.

Lørdag den 19. september lukkede politiet ligeledes en fest med 300 deltagere, og også her var festen organiseret nok til, at arrangøren blev sigtet for udskænkning af alkohol.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu