ANNONCE

To små piger løb fra børnelokker i varevogn

23. januar 2012 16:06 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
To små piger løb fra børnelokker i varevogn
Billede mangler

To piger på henholdsvis ni og otte år blev lørdag antastet af en børnelokker i en hvid varevogn på Ankerhusvej i Solrød tæt på København.
“Han har spurgt dem, om de ville med ham hjem, og om de ville have noget slik. Så de skriger op og begynder at løbe hjem, hvor de fortæller den enes mor, hvad de har været udsat for,” siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til Newspaq.
Pigerne har efterfølgende givet et så sparsomt signalement af manden, af politiet har henlagt sagen. Manden talte dansk med lidt accent og var iført en tophue, oplyser Martin Bjerregaard.
Episoden er den tredje af sin slags i den forløbne uge.
Onsdag eftermiddag forsøgte en 30-40-årig mand at lokke en ni-årig pige ind i sin røde bil på Købmagergade i Fredericia, mens en seks-årig dreng dagen efter blev antastet af en voksen mand klokken halv otte om morgenen. Det fandt sted på Møllebjerg i Solrød Landsby.
Manden beskrives som 175-190 cm. høj, lys i huden med mørkt hår. Manden var til fods og lokkede den seks-årige med slik.
Politiet kan ikke umiddelbart kæde de tre episoder sammen, men beder om offentlighedens hjælp til at identificere de formodede børnelokkere.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu