ANNONCE

To turister døde i Danmark

15. oktober 2020 12:07 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

To tyske turister er døde på ferie i Danmark i efterårsferien.

To turister døde i Danmark
Akuthelikopteren har taget turen fra Ringkøbing til Aarhus nogle gange i efterårsferien. Arkivfoto: Scanpix

Onsdag aften blev en 69-årig erfaren surfer erklæret død på Aarhus Universitetshospital i Skejby efter at være blevet reddet i land fra Ringkøbing Fjord i bevidstløs tilstand i løbet af eftermiddagen. Nu viser det sig, at en anden også tysk turist blev erklæret død samme sted tirsdag.

Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern torsdag. Newsbreak.dk omtalte dødsfaldet, der omhandler surferen, onsdag aften. Her fortalte Henrik Nielsen, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, at manden blev reddet i land ud på eftermiddagen.

– Jeg har ikke helt styr på, præcis hvordan han bliver reddet i land. Vi ved heller ikke, om han er druknet eller er faldet om på grund af sygdom, sagde han. Torsdag kan det lokale dagblad tilføje, at mandens sejl pludselig lagde sig, og manden faldt i.

Hændelsen skete på et sted nær ved bunden af fjorden i nærheden af noget, der hedder Skaven. Der blev forsøgt førstehjælp, men da manden efter lægehelikopter-tur ankom til hospitalet i Skejby, blev han erklæret død.

Uden hjelm

Samme skæbne overgik tirsdag en 51-årig tysk turist, der også var på ferie i området omkring Ringkøbing. Han blev ifølge dagbladet erklæret død tirsdag efter en cykelulykke, han var involveret i søndag i den forgangne uge.

Han har siden søndag været indlagt på Aarhus Universitetshospital med svære hovedskadet efter et styrt på en elcykel, som den 51-årige førte ad Søndergade i Hvide Sande.

Manden væltede af uvis årsag, og han slog ifølge dagbladet hovedet mod en cementtrappe. Manden bar ikke cykelhjelm og led derfor særdeles alvorlige skader som følge af sit styrt.

Også han blev fløjet med helikopter til hospitalet nord for Aarhus, men tirsdag meddelte lægerne altså, at han er erklæret død.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu