ANNONCE

To unge stukket ned

15. april 2020 19:54 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En 17-årig og en 22-årig mand blev stukket flere gange i et slagsmål på en parkeringsplads i Trige.

Natten til onsdag blev to unge mænd ramt af flere knivstik, efter at de deltog i et større slagsmål på en parkeringsplads ved Mosegårdsparken i Trige.

De to unge mænd er dog ikke så interesseret i at fortælle noget om hændelsen, fremgår det af døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

Klokken 00.41 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at to personer var blevet stukket med kniv i et slagsmål på parkeringspladsen ved Mosegårdsparken.

Flere patruljer ankom til stedet, men der var ikke nogen. En patrulje fik dog kontakt til en 17-årig og en 22-årig på en tankstation på Landevejen i Ødum. Den 17-årige var blevet stukket i låret og den ene balle, mens den 22-årige var blevet stukket i låret. De to unge mænd blev kørt på skadestuen for at modtage behandling.

Ved Mosegårdsparken, hvor slagsmålet skulle have fundet sted, fandt politiet blodspor, der kunne antyde, at de to unge mænd var blevet overfaldet her af flere personer. Men den 17-årige og den 22-årige har ikke ønsket at fortælle noget om hændelsen.

Østjyllands Politi fortsætter med at efterforske sagen og hører gerne fra personer, der har bemærket mistænkelige biler eller personer i og omkring Spørring natten til onsdag. Politiet kan kontaktes på 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu