To varetægtsfængslet efter muligt bande-opgør

9. februar 2013 18:08 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
To varetægtsfængslet efter muligt bande-opgør
Billede mangler

Københavns Politi sigtede oprindeligt fire personer efter et voldsomt angreb på to personer fredag aften i det københavnske nordvestkvarter. Men kun to af dem er varetægtsfængslet efter grundlovsforhøret lørdag.

 

– To af de sigtede er fængslet i 17 dage, og dommeren valgte at løslade de andre to anholdte. Dommeren har åbenbart ikke fundet, at beviserne var tilstrækkelige til en varetægtsfængsling, men den beslutning har anklagemyndigheden valgt at kære til landsretten, fortæller den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Emil Jensen.

De to forurettede kom kørende i deres bil ved Bispebjerg Kirke sent fredag, da en bil kørte op på siden af dem og tvang dem til at stoppe. De to blev hevet ud af bilen og udsat for knivstikkeri og slag. Herefter begav de to sårede mænd sig selv til Bispebjerg Hospital, hvor de blev behandlet og nu er uden for livsfare.

– Vi efterforsker fortsat ud fra en teori om, at det her er banderelateret, men selve sagen og fremstillingen af de anholdte er sket for lukkede døre, så vi kan ikke gå ind i yderligere detaljer om efterforskningen, siger Emil Jensen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu