ANNONCE

Togfører bremsede tragedien

16. oktober 2020 11:21 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En togfører sørgede for, at en kvinde ikke blev ramt af tog.

Togfører bremsede tragedien
En togfører fik standset et tog, der havde kurs med kvinde. Foto: Scanpix

Et tog med retning mod Kolding Banegård blev torsdag klokken 14.36 lynhurtigt stoppet, fordi en togfører opdagede, at der midt mellem spor 1 og 2 stod en person, skriver JydskeVestkysten på sin netavis fredag morgen.

Togføreren har med sin hurtige handling sandsyndligvis afværget en tragedie.

Sydøstjyllands Politi oplyser nemlig til avisen, at den til stedet kaldte patrulje efter samtale med kvinden konkluderede, at hun formentlig havde til hensigt at begå selvmord ved at lade toget ramme sig.

Kvinden, en koldingenser midt i tyverne, lod sig frivilligt indlægge.

Det fremgår ikke af JV.dk, hvordan togføreren fik bremset toget så hurtigt, når nu vedkommende i udgangspunktet ikke betjener togets trækkraft.

Fakta

Søg hjælp

Her får du fakta om selvmord og viden om, hvordan du søger hjælp.

2254 mænd og 792 kvinder valgte i årene fra og med 2010 til og med 2014 at tage deres eget liv. Det er godt 600 selvmord om året.

Livslinien fører hvert år mere end 14.000 samtaler med pårørende til folk, der overvejer at tage deres eget liv – folk, der overvejer at tage deres eget liv og folk, der er i færd med at gennemføre et selvmordsforsøg.

Du har mange muligheder for at få hjælp, hvis du overvejer at tage dit eget liv. Du kan ringe til Livslinien på 70 201 201 – din egen læge og mange, mange andre. Se eventuelt Livsliniens oversigt over rådgivningstilbud.

Er du pårørende til en, der har begået selvmord, findes der også foreningen Efterladte.dk.

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu