Togkørsel fra Jylland og Fyn smadret af kabeltyve

5. november 2012 16:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Togkørsel fra Jylland og Fyn smadret af kabeltyve
Billede mangler

Der er store forsinkelser forlænget rejsetid og aflysninger efter langfingrede kabeltyve på Vestfyn har smadret togdriften med eltog.
 
En flosset moral og lange fingre har koster store forsinkelser for mange passagerer og hovedbrud i DSB.
 
Togene kører uregelmæssigt mellem Middelfart på Vestfyn og Fredericia/Kolding på Jyllands-siden. Det skyldes problemer med sporskiftet ved Snohøj.
 
– Der er tilsyneladende blevet stjålet nogle kabler på Vestfyn, det betyder, at vi kører med forsinkelser med op til 30 minutter for nogle tog. Det er simpelthen fordi, vi ikke kan køre med eltog og samtidig er der en signalfejl, siger trafikinformationschef Tony Bispeskov fra DSB til Newspaq.
 
Der har været forsinkelser på op til 40 minutter, men nu går det den rigtige vej. Man er i gang med at udbedre fejlene.
 
– Banedanmark er i fuld sving med at sørge for, at vi igen kan få kørestrøm. Meldingen er, at klokken cirka 13.00 er strømmen genetableret, herefter kan vi igen begynde at køre flere og flere tog til tiden, lyder meldingen fra DSB.
 
Selvom strømmen kommer på plads vil der være forsinkelser.
 
– Det er vigtigt at sige, at der vil være følgeforsinkelser, de vil fortsætte i eftermiddag. Skal man ud at rejse, så tjek afgangen på rejseplanen.dk, som er opdateret med de nyeste togtider, siger Tony Bispeskov.
 
Enkelte tog kan blive aflyst og der vil forekomme forlænget rejsetid.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu