Tom pengekasse: AG Københavns Kasi-Jespers milliarder er smuldret væk

8. marts 2012 06:15 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Tom pengekasse: AG Københavns Kasi-Jespers milliarder er smuldret væk
Billede mangler

Når Jesper ”Kasi” Nielsen netop har meldt ud, at han gerne sælger anparter af en halv million kroner pr. styk i håndboldklubben A.G. København, så er det tilsyneladende ikke blot for at give andre mulighed for at tjene en god slat penge, når håndboldklubben efter planen skal børns-introduceres om nogle år.
Den reelle grund kan meget vel være, at Jesper ”Kasi” Nielsen status som milliardær er talte, og at pengekassen er tæt på tom.
 
Morgenavisen Jyllands-Posten har haft statsautoriseret revisor Alfred Grinderslev til at se på Jesper ”Kasi” Nielsens økonomi og den kulegravning viser, at formuen reelt er væk. Det eneste Jesper ”Kasi” Nielsen stort set har tilbage, er et håb om at fremtidige betaling fra smykkeselskabet Pandora rent faktisk bliver realiseret. Gevinsten er dog ikke ligefrem vokset. Tidligere var de fremtidige betalinger godt en halv milliard kroner værd – nu er de blot 50 millioner kroner værd og falder først i 2014.
Selv siger Jesper ”Kasi” Nielsen til Jyllands-Posten:
“Det er selvfølgelig altid sjovere at have en milliard, men hvad er en kernesund virksomhed i dag? For mig handler det om at skabe ting, og derfor har jeg heller ingen problemer med, at jeg nu skal tage den lidt med ro med investeringer. Jeg fik en del penge i hånden ved salget, og hvad de er gået til, vil jeg ikke dele med hele Danmark,” siger Jesper Nielsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu