Top 10: Her er de værste synder i et parforhold

27. marts 2013 09:30 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Top 10: Her er de værste synder i et parforhold
Lækre middage. Dovne søndage. En dansepartner. Lange kys. Foto: Colourbox

Vold og mangel på sex er det værste for parforholdet ifølge en undersøgelse datingsitet Victoriamilan har lavet.

 

Mange mennesker mener, at utroskab er det værste og mest ødelæggende for et forhold. Men hvad mener de utro egentlig selv? Datingsitet for utroskab Victoriamilan.dk, har spurgt medlemmerne, som alle er gifte eller lever i et parforhold, om hvad de mener er det værste deres partner kan gøre mod dem.

Utroskab er på listen – både hos mænd og kvinde – men ikke i top. Kvinderne mener, at det værste deres partner kan gøre mod dem er at være aggressiv og voldsom, mens mændende svarer at det værste er når deres kone/kæreste nægter dem sex.

Både mænd og kvinder hader, at blive nedgjort af deres partner.

Sådan svarede kvinderne

1: Være aggressiv og voldelig

2: Nedgøre mig

3: Ikke tage ansvar for hjem og børn

4 Misbruge alkohol og/eller stoffer

5: Være kontrollerende/jaloux

6: Udnytte mig økonomisk

7: Være utro

8: Presse mig til sex

9 Nægte at have sex

10: Ikke støtte mig i mine ambitioner og mål

 

Sådan svarede mændende:

1: Nægte at have sex

2: Nedgøre mig

3: Udnytte mig økonomisk

4: Være utro

5: Ikke tage ansvar for hjem og børn

6: Være kontrollerende/jaloux

7: Misbruge alkohol og/eller stoffer

8: Være aggressiv og voldelig

9: Ikke støtte mig i mine ambitioner og mål

10: Presse mig til sex

 

2764 af Victoria Milans danske medlemmer har svaret på spørgsmålene i undersøgelsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu