ANNONCE

Top 10: De bedst betalte

24. august 2020 06:10 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Millionerne vælter ind på bankbogen for en lang række skuespillere, men hvem tjener egentlig mest?

Du har sikkert tit siddet i biografen og set det seneste nye Hollywood-brag af en film. De høje eksplosioner, den spændende dialog og de stærke skuespillerpræstationer er evigt dragende, men ved du egentlig, hvilken skuespiller der trækker den højeste gage i den internationale filmverden?

Det amerikanske magasin Forbes har kigget nærmere på listen af den absolutte elite af skuespillere – og der er én person, som er i en liga helt for sig, men ellers er der mange overraskende navne på årets top 10-liste.

Indtjeningen er opgjort fra juni 2019 til juni 2020.

Et helt andet monster

Hvis du tænker på Dwayne ‘The Rock’ Johnson, så tænker du måske på de voluminøse overarme og det ene actionbrag efter det andet. Den amerikanske skuespiller er særdeles aktiv, når det kommer til film – men han har også flere andre projekter igang.

I 2021 udkommer den nye Netflix-film ‘Red Notice’ og her har ‘The Rock’ høstet alene 145 millioner kroner. Den amerikanske skuespiller Dwayne “The Rock” Johnson topper for andet år i træk listen over bedst betalte skuespillere i verden.

Der er endnu ikke udkommet en liste med de bedst tjenende skuespillerinde, men listen blev sidste år anført af Scarlett Johansson, der indtjente mere end 330 millioner kroner – det ville give en syvendeplads på listen, hvis hun var på den mandlige liste.

I galleriet øverst kan du se årets top 10.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu