ANNONCE

Toppen af kransekagen: Nu skal finalen stå

28. november 2020 12:27 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Lørdag skal finalen stå i Den store bagedyst. Det er Lena Thorsson, Mads Eg Andersen og Anne Kirstine Tirstrup, der kan løbe med titlen.

Lørdag kommer mange spændte kagefans til at sidde klinet til skærmen, for at se hvem af de tre amatørbagere, der løber afsted med trofæet i finalen af Den store bagedyst.

Finalen kommer til at stå mellem den 37-årige skolelærer Lena Thorsson, den 24-årige molekylærbiologi-studerende Mads Eg Andersen og den 26-årige sygeplejerske Anne Kirstine Tirstrup.

Og skal de vinde, er de nødt til at kunne levere “wowfaktor”

Spejlblank wowfaktor

Nu skal det afgøres! Den store bagedyst 2020 skal have kåret sin vinder.

De tre finalister skal dyste i at skabe smukke, spejlblanke og flerfarvede glace, der får dommerduoen Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen til at råbe wow!

Men mon ikke det er en sag for Lena, Mads og Anne Kirstine? Der er i hvert fald garanti for, at de alle tre meget gerne vil have fingre i det legendariske Den store bagedyst-trofæ.

Ifølge programomtalen skal finalisterne igennem en hemmelig udfordring, der kræver alle deres bagetekniske færdigheder, hvor de særligt skal have helt styr på at arbejde med chokolade.

Finalen byder også på voldsomt drama, der særligt for én finalist bliver nervepirrende.

I mesterværket skal Lena, Mads og Anne Kirstine skabe en personlig kage ud fra et musikalsk tema, før én af dem bliver udråbt som vinder.

Se hvem der løber med titlen i Den store bagedyst lørdag klokken 20.00 på DR1.

Fandt kærligheden

Det var Caroline Fischer Rigelsen, der måtte se drømmen om at nå i finalen af Den store bagedyst forsvinde.

– Da jeg stod i det, havde jeg det faktisk fint nok med at ryge ud. Jeg var virkelig træt og var slet ikke klar til finalen, som skulle filmes dagen efter.

– Men da alt kom på afstand, og jeg havde glemt, hvor stressende det var at være med, så ville jeg da have ønsket, at jeg havde nået finalen, lyder det fra 19-årige Caroline Fischer Rigelsen.

Godt nok går den 19-årige ikke fra bageteltet med trofæet, til gengæld har hun fundet kærligheden.

Hun og Emil Ussing fik øjnene op for hinanden, da de sammen med nogle af de øvrige deltagere var på chokoladefestival inden optagelserne.

Parret snakkede meget sammen under coronanedlukningen og fandt ud af, at de havde meget mere end kage tilfælles. De blev kærester mellem dag et og dag to under optagelserne af det andet program, og det unge pars kærlighed er også blevet foreviget foran de rullende kameraer.

– Man er jo bare mega forelsket – det er jeg stadigvæk – så jeg ville have haft det mærkeligt ved at skjule det, pointerer hun.

– Det har også været sjovt at se sig selv sådan udefra, fordi man er så meget i det indefra.

Parret har netop markeret seks måneder sammen som kærester, og halvårsdagen blev fejret med mad og drinks.

– Jeg tror aldrig, vi havde mødt hinanden, hvis det ikke var for bagedysten – det har vi snakket om mange gange. Vi er mega taknemmelige for casteren.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu