Tottenham og Bale fortsætter storform

7. marts 2013 22:57 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Tottenham og Bale fortsætter storform
Billede mangler

Spurs er inde i en særdeles varm periode lige nu. Blot ét nederlag i de seneste 17 kampe er facit for André Villas-Boas, der i dén grad har fået oprejsning hos Tottenham efter sit skrækkelige ophold i Chelsea.

 

Nu er Tottenham godt på vej til Europa Leagues kvartfinaler efter en stensikker 3-0 sejr på hjemmebane mod Inter Milan. London-klubben imponerede med flydende og hurtigt angrebsspil mod de statiske italienere, der aldrig formåede at true Brad Friedels mål med undtagelse af et enkelt tilfælde.

Det var – naturligvis – glohede Gareth Bale, der åbnede scoringen efter bare seks minutter med sit 10. Spurs-mål i ni kampe. Og det var ikke engang på et af sine berømte langskud – næh, Bale scorede såmænd et flot hovedstød på et lige så fint Gylfi Sigurdsson-indlæg fra venstrekanten.

Islændingen Gylfi Sigurdsson har fået tur i den på det seneste, og han scorede sit andet mål for Tottenham efter 18 minutter. Jan Vertonghen øgede til 3-0 på hovedstød efter et hjørnespark i starten af anden halvleg.

Det var kun et spørgsmål om sejrens størrelse, men Jermain Defoe, der startede inde for første gang i en måned efter en ankelskade, har glemt målformen i 2012. Han har fortsat ikke scoret i syv kampe i det nye år efter en forrygende sæsonstart.

Det blev således ikke til flere mål, og et tamt Inter-mandskab uden et eneste lyspunkt måtte vende tilbage til Milano med en meget svær opgave i næste uges returopgør.

Til gengæld kan de måske finde trøst i, at Gareth Bale ikke er aktuel til kampen i Milano, da han filmede sig til en advarsel og dermed karantæne i første halvleg.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu