Toulouse-dræber flygtede fra afghansk fængsel

21. marts 2012 14:36 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Toulouse-dræber flygtede fra afghansk fængsel
Billede mangler

Taleban-militsen i Afghanistan befriede den 24-årige mand, der menes at stå bag drabene på syv mennesker i det sydvestlige Frankrig.
Sammen med omkring 600 medfanger lykkedes det manden, der var fængslet for at plante bomber, at undslippe fængslet i Kandahar gennem en flere hundrede meter lang tunnel med hjælp fra talebanere.
Den 24-årige, som ifølge franske myndigheder slog tre jødiske børn og en rabbiner ihjel i mandags og menes at have skudt tre franske faldskærmssoldater for nylig, er i øjeblikket forskanset i et hus i Toulouse.
Han har tidligt onsdag eftermiddag genoptaget forhandlinger med politiet, som har omringet det hus, han befinder sig i. Selvom han har smidt et våben ud af vinduet, er han formentlig stadig bevæbnet med både en uzi-maskinpistol og en kalashnikov-riffel.
Manden, der stammer fra Algeriet, hævder at være hellig kriger, mujahediner, med forbindelser til terrornetværket al-Qaeda.
Ifølge franske medier har han hævdet, at han har video af sine massakrer – inklusive nedskydning af en jødisk far og hans tre børn.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu