Tour de France: Michael Mørkøv nyder bjergtrøjen

4. juli 2012 07:43 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Tour de France: Michael Mørkøv nyder bjergtrøjen
Billede mangler

Frem til lørdag har Michael Mørkøv den prikkede bjergtrøje i Tour de France – urealistisk at jeg beholder den, erkender Michael Mørkøv.

 

Tirsdag sad den danske Team Saxo Bank-Tinkoff Bank-rytter Michael Mørkøv endnu engang i udbrud – nøjagtig som han gjorde på de to første etaper af Tour de France 2012.

Sammen med fire andre ryttere skabte han sig hurtigt et hul på flere minutter ned til hovedfeltet og fortsatte dermed sin jagt på bjergpoint til den prikkede bjergtrøje, som han i øjeblikket er indehaver af.

Tirsdagens jagt på bjergpoint gik helt efter planen og nu kan Michael Mørkøv bevare sin trøje helt frem til på lørdag. Hvem der derefter skal iføre sig trøjen er umuligt at sige, men Michael Mørkøv erkender, at det er urealistisk, at han efter lørdagens bjergetape stadig har røde prikker på.

– Men så har Chris (Anker Sørensen) måske en chance for at køre efter den, siger Michael Mørkøv til Team Saxo Bank-Tinkoff Banks hjemmeside og viser dermed endnu engang at der ligger en plan for, at Chris Anker Sørensen skal køre efter den prikkede bjergtrøje.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu