Træner: Neymar kommer til Barcelona

8. marts 2013 13:05 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Træner: Neymar kommer til Barcelona
Billede mangler

Brasilianske Neymar, der spiller i FC Santos i Brasilien og på det brasilianske landshold, er efter sigende klar til at tage det næste store skridt i sin fodboldkarriere: At spille fodbold i Europa.

 

Og hans træner i FC Santos, Muricy Ramalho, siger ifølge den spanske fodboldavis El Mundo Deportivo, at FC Barcelona er den helt rigtige klub for den 21-årige angriber.

– Jeg ved ikke, om det bliver nu eller ude i fremtiden, men jeg tror, at Neymar kommer til at spille for Barcelona. Hvis jeg skulle pege på en klub til Neymar, er FC Barcelona den, der passer bedst, siger Ramalho ifølge El Mundo Deportivo, og lister Neymar som den femtebedste fodboldspiller i verden efter Messi, Ronaldo, Xavi og Iniesta.

Hvor Neymar ender, i hvert fald blandt de to bedste hold i La Liga, er ikke det vigtigste, men han indrømmer, at der er noget særligt ved Barcelona.

– Jeg har ingen præferencer mellem FC Barcelona og Real Madrid. De er begge to store klubber, respekteret af alle, og alle kender deres historie, siger Neymar ifølge El Mundo Deportivo.

– Men i de seneste år har Barcelona skræmt alle med deres fodbold. De er et af de bedste hold i verden, siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu