Trafikdrab: Flugtbilist anholdt ved grænsen

17. oktober 2012 06:34 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Trafikdrab: Flugtbilist anholdt ved grænsen
Billede mangler

Efter trafikdrab på 55-årig mand i Aabenraa stak bilisten – en 25-årig mand – af og blev først anholdt ved den dansk-tyske grænse.
 
En 55-årig mand blev tirsdag aften påkørt af en personbil på Tøndergade i Aabenraa. Han afgik senere ved døden efter de kvæstelser han pådrog sig ved ulykken.
 
Bilisten, der påkørte den 55-årige, stak imidlerti af efter påkørslen. Det lykkedes dog politiet at anhodle bilisten, da denne nåede den dansk-tyske grænse.
 
– Vi får meldingen kl 19.58. Vi får informationer om at der er tale om en sølvgrå Mercedes og via nogle overvågningsbilleder fra en tankstation kan vi se, at der er tale om en tysk indregistreret bil. Vi alarmerer så grænsekontrollen, som stopper bilen ved grænsen, forklarer vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi ifølge bt.dk.
 
Bilen var tysk indregistreret og manden bor også i Flensborg på den anden side af grænsen. Mend en 25-årige er pæredansk.
 
Der er muligvis gået panik i den 25-årige efter påkørslen. Det kan ifølge politiet være årsagen til, at han flygtede.
 
– Han har det ikke ret godt. Han er dybt rystet. Vi tester for om han har brugt euforiserende stoffer eller lignende, men jeg har ingen oplysninger om det på nuværende tidspunkt, forklarer vagthavende.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu