ANNONCE

Trafikkaos: Skal du køre her?

7. august 2019 07:15 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Skal du ud at køre på motorvej E45 onsdag, så er det en god ide at være ekstra opmærksom på trafikken - der kan nemlig opstå lange køer.

Trafikkaos: Skal du køre her?
Du kan onsdag risikere at skulle bruge en del din tid på motorvejen med at sidde i kø. Arkivfoto: Elo Christoffersen.

Motorvejen er normalt den hurtigste vej fra A til B. Men skal du ud på Motorvej E45 onsdag, så kan det være du skal væbne dig med tålmodighed.

Vejdirektoratet advarer om, at trafikken vil være påvirket fra onsdag klokken 12 og en hel del timer frem. Faktisk helt frem til klokken 01 torsdag morgen.

Det er på strækningen Østjyske Motorvej hvor området omkring Horsens, ved Ejer Bavnehøj og ved Skanderborg bliver specielt udfordret af henholdsvis Pink-koncert i Horsens og Smukfest i Skanderborg samt et større vejarbejde Ejer Bavnehøj, hvor kun ét spor er farbart.

Vejdirektoratet skriver på Twitter:

Der er risiko for tæt trafik og forlænget rejsetid i dag (onsdag/ red.) på E45 Østjyske Motorvej i begge retninger rundt om Horsens og ved Ejer Bavnehøj og Skanderborg på grund af Smukfest og Pink koncert i Horsens. Trafikken vil være påvirket klokken 12 til klokken 01. Risikoen for kø er størst mellem klokken 15 og klokken 19.

Så er du advaret.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu