ANNONCE

Trafikuheld: Millionbil raseret af vild brand

25. januar 2020 15:00 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En McLaren blev omspændt af flammer i eksplosiv brand.

(Nb. Det har ved en fejl oprindelig stået, at der var tale om en Maserati. Beredskab Fyn oplyser til Newsbreak.dk, at der er tale om en McLAren).

Lørdag eftermiddag brød en bil af mærket McLaren i brand på Åsumvej ved den odenseanske bydel Vollsmose. Det skyldtes et trafikuheld, oplyser Beredskab Fyn til Newsbreak.dk

(Artiklen fortsætter under videoen)

Den milliondyre sportsvogn kom kørende ad Åsumvej fra Åsum mod Odense, da føreren pludselig mistede herredømmet over bilen og ramte et vejtræ.

Efterfølgende udvikler sig en eksplosiv brand, og særligt en detalje har været medvirkende til, at branden bredte sig med lynets hast, fortæller Christian Holm, vagthavende indsatsleder ved Beredskab Fyn i Odense.

– Sådan en sportsvogn er lavet af alt andet end stål, og sådan noget kulfiber og aluminium får bare branden til at udvikle sig voldsomt, siger indsatslederen.

Heldigvis lykkedes det for de to personer i bilen at komme ud af bilen, inden den for alvor brød i brand. Ellers var det gået helt galt. Indsatslederen fortæller, at indsatsen er afsluttet.

– Vi er færdige, og trafikken afvikles som sædvanlig. Træet, som bilen stod op ad, er dog noget brændt, og det samme er faktisk asfalten, så kraftig har branden været, siger han til Newsbreak.dk.

Branden blev anmeldt klokken 13.26 lørdag. Trods adskillige forsøg har opkald til Fyns Politi endnu ikke båret frugt.

McLaren er et eksklusivt bilmærke, hvis modeller i Danmark ikke kan købes fra nye for under en million kroner.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu