Trafikulykke: 11-årig piges tilstand stabil

9. februar 2013 03:07 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Trafikulykke: 11-årig piges tilstand stabil
Billede mangler

En 11-årig pige, der fredag morgen blev kørt ned af en varebil i Kjellerup ved Silkeborg, meldes nu uden for livsfare. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

 

Pigen svævede tidligere på dagen mellem liv og død, efter at hun blev kørt ned fredag morgen. Hendes niårige søster, der gik ved siden af, blev ligeledes ramt og er kvæstet – men uden for livsfare.

De to søstre var på vej til skole og kom gående på Vinderslevholmvej i Kjellerup sammen med deres storebror på 13, da pigerne blev ramt af en varebil.

»De går i den helt rigtige side af vejen, da de bliver ramt af varebilen,« fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj, til bt.dk.

Ifølge politiet ramte varebilen pigerne, da han forsøgte at undvige en modkørende lastbil. Broderen kom ikke til skade ved uheldet.

»Chaufføren – en mand på 22 år – fortæller, at han trækker ud til siden for at undvige lastbilen. Han mærker et bump, men først senere opdager han, at han mangler det ene sidespejl og har en bule i bilen. Han kører tilbage og opdager, at han har kørt pigerne ned,« fortæller vagtchefen.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu