ANNONCE

Trafikulykke: Hollywood-skurk redder baby

8. august 2019 16:47 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Han er mest kendte for sine skurkeroller på film - men onsdag blev skuespilleren Danny Trejo en helt, da han reddede en baby, der var fanget under en væltet bil.

Trafikulykke: Hollywood-skurk redder baby
Superskurken Danny Trejo blev onsdag en helt, da han reddede en baby der var involveret i en trafikulykke. Foto: Scanpix.

De fleste ville nok kalde ham en vaskeægte skurk. Men onsdag var skuespilleren Danny Trejo, som de fleste forbinder med hårde filmroller, en ægte helt, da han i Los Angeles reddede en lille baby, der efter en trafikulykke lå fanget i en væltet personbil.

Og der var ikke tale om et stunt til en kommende film. Det skete virkelig, fortæller det amerikanske medie, CNN.

Skuespilleren så to biler køre sammen. Den ene bil rullede om på taget og så gik superskurken ellers i aktion og blev en actionhelt. For inde i bilen, der nu lå på hovedet, sad en baby fastspændt i et barnesæde.

Kravlede ind gennem vindue

Danny Trejo fortæller, at han  forsøgte at kravle ind til babyen gennem en smadret rude. Man han kunne ikke selv få den sikkerhedssele, som barnestolen sad fast i, løsnet.

Med hjælp fra et andet vidne lykkedes det dog og efterfølgende fortalte Danny Trejo til en af de fremmødte fotografer, at det var den fastspænde barnestol, der reddede babyen.

Danny Trejo var efterfølgende glad for at kunne hjælpe i den voldsomme situation.

– Alt godt, der er sket for mig, er sket efter jeg har hjulpet andre. Alt, sagde Danny Trejo ifølge CNN.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu