Tragedien endnu større: Nu er niårig dreng også død

11. december 2018 09:52 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Den i forvejen tragiske ulykke ved Hodsager har nu krævet endnu et offer. Også den ni-årige dreng er død.

Nu har ulykken ved Hodsager, der søndag krævede to dødsofre, kostet endnu et liv. Midt- og Vestjyllands Politi oplyser således til Ritzau, at den ni-årige dreng, der var passager i en af de implicerede biler, nu også er død.

Ulykken skete søndag, og vidner har oplyst til politiet, at en personbil holdt og ventede på at dreje til venstre af Brogårdvej fra Hodsagervej – og her bliver bilen påkørt bagfra af en anden personbil.

I netop den påkørte bil sad en voksen kvinde med tre børn. Påkørslen var så voldsom, at bilen blev slynget brutalt af vejen og ud i grøften. Den 41-årige kvinde, som kørte bilen. og en syvårig pige blev dræbt på stedet. Der til blev en anden syvårig pige kvæstet, men blot let, og den niårige blev alvorligt kvæstet.

Han er nu også død som følge af den frygtelige ulykke.

Føreren af bilen, der bragede ind i bilen med de tre børn er lettere tilskadekommen. Den 24-årige mand, der kørte bilen, blev efter ulykken anholdt af Midt- og Vestjyllands Politi og øjeblikkelig sigtet for uagtsomt manddrab.

Mandag blev han fremstillet i et grundlovsforhør, og her kom det frem, at den 24-årige bilist tilsyneladende havde alkohol i blodet på, da han var involveret i ulykken søndag formiddag. Han er derfor blevet varetægtsfængslet i fire uger stadig sigtet for uagtsomt manddrab og spirituskørsel. Det oplyste Retten i Herning, hvor grundlovsforhøret fandt sted.

Den sigtede nægtede sig skyldig i anklageyndighedens sigtelser, og ifølge Ritzau har han også valgt at kære kendelsen om at skulle sidde fængslet hen over jul og nytår.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu