ANNONCE

Tragisk dødsfald: Blev blot 26 år

10. juli 2020 19:49 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En 26-årig kvindelig streamer har valgt at tage sit eget liv - det er anden gang på blot en uge, at gamingverdenen er blevet ramt af en tragedie.

Tragisk dødsfald: Blev blot 26 år
Den kendte kvindelige streamer Lannia 'Ohlana' Ohlana er død blot 26 år gammel. Foto: Colourbox

Det er anden gang på blot få uger, at Twitch og streamingverdenen er ramt af, at en kendt streamer begår selvmord. Flere medier skriver nemlig, at den kendte canadiske streamer Lannia ‘Ohlana’ Ohlana er død som følge af selvmord. Det skriver blandt andre Express.

Ohlana var igang med sit arbejde som streamer så sent som for under en uge siden, hvor titlen hed ‘need sum luv :'(‘, hvilket på dansk betyder, at den kvindelige streamer ‘trænger til kærlighed’. Lannia Ohlana er særlig kendt for at have spillet skydespil såsom Valorant og Counter-Strike, men hun har også foretaget live-streams ude i den store og forunderlige verden.

Den 6. juli sendte den canadiske streamer flere kryptiske beskeder på det sociale medie Twitter om, at livet var hårdere for hver dag der gik – og hun luftede samtidig flere depressive tanker.

Den kvindelige streamer havde 104.000 følgere på streamingplatformen Twitch. Hun blev blot 26 år gammel.

Anden gang på kort tid

Newsbreak.dk skrev for blot en uge siden historien om Byron ‘Reckful’ Bernstein, der begik selvmord i en alder af 31 år.

“Ahh, jeg har ondt af alle, der skal kæmpe med min sindssyge. I skal bare vide, at i disse situationer så er den sindssyge person ikke i kontrol over deres handlinger”, skrev han torsdag morgen den 2. juli i kryptiske vendinger på de sociale medier.

Det fik flere af hans følgere til udtrykke deres bekymring for den 31-årige gamer – og desværre med rette.

Fakta

Søg hjælp

2254 mænd og 792 kvinder valgte i årene fra og med 2010 til og med 2014 at tage deres eget liv. Det er godt 600 selvmord om året.

Livslinien fører hvert år mere end 14.000 samtaler med pårørende til folk, der overvejer at tage deres eget liv – folk, der overvejer at tage deres eget liv og folk, der er i færd med at gennemføre et selvmordsforsøg.

Du har mange muligheder for at få hjælp, hvis du overvejer at tage dit eget liv. Du kan ringe til Livslinien på 70 201 201 – din egen læge og mange, mange andre. Se eventuelt Livsliniens oversigt over rådgivningstilbud.

Er du pårørende til en, der har begået selvmord, findes der også foreningen Efterladte.dk.

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu