ANNONCE

Tralala: EU-bosser til topmøde i Koncerthus

4. januar 2012 17:54 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Tralala: EU-bosser til topmøde i Koncerthus
Billede mangler

Fra boksebrag med Brian Nielsen til EU-topmøde med statsminister Helle Thorning-Schmidt.
DR’s koncerthus kan bruges til mange formål, og det går ikke stille for sig, når Danmark markerer overtagelsen af EU-formandskabet.
Det sker ved en åbningsceremoni i Koncerthuset i DR Byen onsdag den 11. januar.
Statsministeren og den danske regering har inviteret blandt andre den polske premierminister, den cypriotiske præsident, formanden for Europa-Parlamentet, EU’s udenrigsrepræsentant, kommissionsformanden samt EU’s kommissærer til officielle taler og koncert.
“Det er en stor ære og anerkendelse, at EU og Udenrigsministeriet har valgt netop Koncerthuset som rammen om en stor europæisk begivenhed,” siger DR’s koncerthuschef Leif Lønsmann i en pressemeddelelse.
Højtideligheden vil også blive overværet af medlemmer af Folketinget, de danske europaparlamentarikere, Grønlands landsstyreformand samt 500 særligt indbudte gæster fra bl.a. erhvervsliv og centraladministration.
De vil i løbet af aftenen se både statsminister Helle Thorning-Schmidt, Polens premierminister Donald Tusk, EU-kommissionens formand José Manuel Barroso og Jerzy Buzek, formand for Europa-Parlamentet, indtage talerstolen. Efterfølgende giver DR Pigekoret og DR Symfoniorkestret koncert.
Danmark overtog ved årsskiftet officielt EU-formandskabet fra Polen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu